Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

🔞Lelkileg egyik legfájdalmasabb videó, amit erről a túszként tartott izraeli családról láttam - de érzékelteti a valóságot!

Ha tényleg tudni akarod, mi történt Izraelben, nézd meg ezt és annak ellenére, hogy nem mutat semmilyen brutális mészárlást, mégis CSAK kizárólag erős idegzetűeknek ajánlom a lelki gyötrelmek miatt!

Ha tényleg tudni akarod, mi történt Izraelben, nézd meg ezt: a legfájdalmasabb videó, amit eddig láttam, pedig nem mutatja képekben (szerencsére) azt a borzalmat, amit a barbárok műveltek, de mégis csak erős idegzetűeknek ajánlom a lelki gyötrelmek miatt!.. 🔞

A több száz izraeli családhoz hasonlóan őket is megtámadták otthonukban 2023. október 7-én, szombat reggel a Hamasz embertelen barbársággal megátkozott hordái és azután, hogy érkezésükkor azonnal agyonlőtték a család egyik lány gyermekét, elbarikádozták magukat a házukban és túszként tartják fogva őket a saját lakásukban.

A szülők (vagy nagyszülők) próbálják megvigasztalni a gyermekeket, ahol az apa keze még véres a saját lánya vérétől és ahol a kisfiú még csak most fogja fel, hogy megölték a lánytestvérét és kérdezgeti, hogy vajon vissza fog-e még térni, miközben az ordítozó arabokkal a hihetetlen bátorsággal rendelkező másik kislány próbál kommunikálni.

Eközben hallani ahogy a szomszédban időnként fülsüketítő folyamatos fegyverropogással kivégeznek (feltehetően) más családokat az arabok, vagy harcot vívnak az ellenállást tanúsítani próbáló helyi izraeli lakosokkal.

Ilyen falvakban (kibucokban) több száz embert végeztek ki a palesztin fegyveresek hidegvérrel, illetve hurcoltak el egész családokat, nőket, gyerekeket Gázába élő pajzsként használni őket a garantált izraeli válaszcsapások idejére.

Megdöbbentő, sokkoló, szívszorító és fájdalmas egyszerre!

De ez a valóság, ezért kell, hogy megmutassam, mert sokan álomvilágban ringatják magukat, hogy itt bármilyen szabadságharcról lenne szó!

Ez nem az, de még csak terrorizmusnak sem nevezhető, mert amit műveltek a palesztin Hamasz kivégzőosztagai, ez a legsátánibb és legalantasabb bűnök sorozata, amire a modern történelemben a második világháború óta nem volt példa!

A teljes cikket szerkesztette és saját vélemény: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója

Leave a comment

Share

0 Comments
VilagHelyzete Alternatív Média - Minden hír egy helyen
Video
Videók, filmek,
Authors
Vilag Helyzete